Beste gereedschapstrolley

Laatste update: 15.06.24

 

Gereedschapstrolleys test van 2022

 

Sommige personen zullen een gereedschapstrolley beter kennen onder de naam gereedschapskar. Het zijn 2 verschillende woorden die wel naar hetzelfde product verwijzen. Zoals de naam doet vermoeden, is een gereedschapskoffer het ideale product om verschillende soorten gereedschap op te bergen. Wij helpen jou alvast op weg door je de 3 best beoordeelde gereedschapstrolleys aan te bieden. Zo blijkt de Swiss Kraft Gold Limited Edition gereedschapstrolley alvast een schot in de roos te zijn. Deze trolley telt maar liefst 356 verschillende stukken gereedschap waardoor je dus diverse klusjes kunt uitvoeren. Er is ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor de Stanley Mobile Work Center 2in1 gereedschapstrolley. Het is een vrij grote trolley die over voldoende opbergruimte beschikt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Gereedschapstrolley reviews – top 5

 

 

Een gereedschapstrolley komt altijd van pas want iedereen moet wel eens ergens een nagel inslaan of iets vastschroeven. Als je de gereedschapstrolley nu leeg of vol met gereedschap koopt, op een bepaald moment zul je het sowieso nodig hebben. Bekijk de volgende vijf topproducten die we vergeleken hebben op basis van de meningen van andere kopers en maak zelf uit welke het beste bij jou past zodat je de beste gereedschapstrolley voor jouw situatie kunt kopen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Swiss Kraft Gold Limited Edition

 

Deze gereedschapstrolley bevat wel 356 stukken gereedschap! Als je dit product aankoopt hoef je voor een lange tijd niet meer naar de winkel om die ontbrekende schroevendraaier of nagel te kopen. Deze set bevat al het nodige om de meeste klussen te kunnen klaren, zowel in je huis als in de garage.

Het gereedschap is vervaardigd van chroom-vanadium voor optimale stevigheid en is bestand tegen roest. Elk stukje gereedschap heeft z’n eigen plaats en je kunt de trolley makkelijk verplaatsen dankzij de wieltjes en het uitschuifbare handvat.

Dit product heeft enkel maar positieve beoordelingen ontvangen. De koffer is overzichtelijk en je kunt al je gereedschap makkelijk sorteren. Het materiaal is stevig en de koffer is makkelijk om te verplaatsen. De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van deze gereedschapstrolley aanbieding zorgt voor grote tevredenheid onder de kopers.

Ben je op zoek naar een handige gereedschapstrolley? Dan kan dit product van het bekende merk Kraft Muller misschien wel iets voor jou zijn. Bovendien beschouwen heel wat gebruikers Kraft Muller ook als het beste merk. Toch is het altijd handig om de voor- en nadelen even op een rijtje te plaatsen.

 

Voordelen:

Gebruiksgemak: je zult werkelijk versteld staan van deze gereedschapstrolley wanneer je ontdekt dat deze maar liefst 356 stukken gereedschap bevat. Ideaal als je heel wat verschillende klusjes moet uitvoeren.

Materiaal: je zult merken dat het gereedschap gemaakt is uit bijzonder duurzaam en degelijk chroom-vanadium. Bovendien is het afgewerkt met een speciale coating waardoor het roestbestendig is.

Comfort: de trolley is niet alleen voorzien van een uitschuifbaar handvat maar beschikt ook over handige transportwieltjes.

 

Nadelen:

Prijskaartje: je moet er wel rekening mee houden dat dit niet meteen de trolley met de laagste prijs is en je dus beter wat extra budget zult voorzien.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Stanley Mobile Work Center 2in1

 

Voor mensen die minder geld willen uitgeven is deze gereedschapstrolley van Stanley de ideale aankoop. Dankzij de lage prijs behoort het artikel tot de goedkope gereedschapstrolleys maar in tegenstelling tot de trolley van Swiss Kraft krijg je er wel geen gereedschap bij.

Je beschikt over verschillende opbergmogelijkheden en de trolley is voorzien van een uitneembare bak. Onder de trolley staan er twee stevige wielen waardoor je het product makkelijk kunt verplaatsen. Verder beschikt dit artikel over een metalen vergrendeling en kun je er ook een hangslot aan hangen.

De meeste reviews geven positief advies over het product. De trolley is handig in gebruik en heeft een voordelige prijs/kwaliteitverhouding. De trolley wordt echter te zwaar als je het vult met te veel gereedschap en het handvat is dan misschien niet stevig genoeg om de trolley te verplaatsen.

Wil je toch liever niet zoveel geld spenderen maar toch over een degelijke gereedschapstrolley beschikken? Dan kunnen wij jou aanraden om alvast even dit product van het bekende merk Stanley te bekijken. Ideaal voor mensen met een beperkt budget, vanwege het mooie en voordelige prijskaartje ervan.

 

Voordelen:

Kostenplaatje: je zult deze trolley zonder twijfel tussen de goedkope trolleys kunnen spotten. En daardoor zal het misschien ook wel eens één van de populairste gereedschapstrolleys kunnen zijn uit deze lijst.

Gebruiksgemak: de trolley biedt heel wat mogelijkheden om het gereedschap veilig en zonder problemen op te bergen. Er is zelfs een uitneembare bak voorzien.

Comfort: de transportwielen zorgen ervoor dat je de trolley makkelijk en probleemloos kunt verplaatsen.

Veiligheid: je kunt de trolley voldoende beveiligen dankzij de combinatie van de metalen vergrendeling en het handige hangslot.

 

Nadelen:

Geen gereedschap: houd er wel rekening mee dat je bij de aankoop van dit product er helemaal geen gereedschap bij krijgt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Grafner 399 Delig

 

De Grafner gereedschapstrolley is gevuld met 399 stukken gereedschap. Het gereedschap is vervaardigd van hoogwaardig materiaal en alle stukken hebben hun eigen plaats in de stevige kist. De kist met het gereedschap weegt bijna 13 kg.

Deze gereedschapstrolley is geschikt voor professioneel gebruik en je kunt het makkelijk verplaatsen dankzij de wieltjes aan de onderkant en de trekstang. Je vindt er vanalles in terug van schroevendraaiers tot een klauwhamer.

Hoewel dit product nog maar twee beoordelingen heeft ontvangen zijn de gebruikers lovend over dit artikel. Het materiaal is van goede kwaliteit en is stevig, en de opbergkoffer is ook sterk. De trolley bevat al het nodige gereedschap om meteen te kunnen klussen.

Je kunt natuurlijk ook altijd nog kiezen voor deze gereedschapstrolley van het bekende merk Grafner. Het product wordt bovendien geleverd in combinatie met maar liefst 399 stukken gereedschap. Kortom, een handige trolley waarmee je heel wat verschillende soorten klusjes zult kunnen opknappen.

 

Voordelen:

Comfort: de trolley is voorzien van een handig handvat dat iets meer comfort biedt. De wieltjes zorgen er dan weer voor dat je de trolley makkelijk van de ene naar de andere ruimte kunt verplaatsen.

Materiaal: het gereedschap is volledig gemaakt uit duurzame materiaalsoorten die bovendien roestbestendig zijn.

Handig in gebruik: je zult merken dat de trolley over heel wat opbergruimte beschikt, en dat elk stuk gereedschap een eigen plekje heeft.

 

Nadelen:

Gewicht: hoewel de trolley over handige transportwieltjes beschikt, zul je wel moeten rekening houden met een maximaal gewicht van zo’n 13 kg.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Stanley Mobile Work Center 3in1

 

Deze mobiele wagen kun je overal mee naartoe nemen en het beschikt over veel ruimte om gereedschap in op te bergen. De koffer kun je van de trolley nemen om kleiner gereedschap mee te nemen en het grote materiaal kun je in de onderste kist plaatsen.

De telescopische handgreep en de grote wielen zorgen ervoor dat je de trolley makkelijk kunt verplaatsen. De trolley is gemaakt van kunststof en beschikt over stevige metalen sluitingen zodat je gereedschap beschermd is.

Hoewel de meeste reviews positief zijn, zijn er toch enkele kopers die negatief advies geven over dit product. De koffer valt te snel om wegens een slechte verdeling van het gewicht en de wielen zijn ook te zwak om de koffer zwaar te beladen. Toch zijn de meesten tevreden over de goede kwaliteit en de degelijke prijs en vinden ze de trolley handig in gebruik.

Net zoals één van de vorige producten zul je merken dat ook deze gereedschapstrolley afkomstig is van het bekende merk Stanley. Het is een handig toestel dat niet alleen voorzien is van een uitschuifbaar handvat maar ook van degelijke transportwieltjes. Hieronder kun je alvast een overzicht vinden van de voor- en nadelen.

 

Voordelen:

Handig in gebruik: je zult merken dat er heel wat opbergmogelijkheden zijn en dat het zelfs mogelijk is om de koffer van de trolley af te halen.

Materiaal: deze gereedschapstrolley is helemaal gemaakt uit duurzaam en degelijk kunststof. En werd vervolgens afgewerkt met duurzame sluitingen uit metaal.

 

Nadelen:

Valt snel om: volgens een kleine minderheid van de kopers zou deze trolley vrij snel omkantelen en niet stabiel staan.

Zwakke wielen: andere gebruikers laten dan weer weten dat ze hun twijfels hebben bij de draagkracht van de transportwieltjes.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Stanley Fatmax

 

Deze gereedschapstrolley wordt leeg zonder gereedschap geleverd. Het is een stevige koffer met een telescopische handgreep en stevige wielen. De trolley is waterdicht en je kunt de gereedschapsbak uitnemen om kleiner gereedschap apart mee te nemen.

Verder beschikt dit product nog over roestvrijstalen sluiten en kun je er ook een hangslot op plaatsen. Het deksel van de trolley is voorzien van een antisliplaag en heeft een V-groef.

Over dit product zijn momenteel nog geen reviews geplaatst door vorige kopers. Wegens een gebrek aan meningen kunnen wij je geen advies geven over deze aanbieding. Schrijf als eerste een beoordeling zodat wij ons advies daar kunnen op baseren.

De top 5 wordt afgesloten met de Stanley Fatmax gereedschapstrolley. Het laat geen twijfel meer dat het merk Stanley niet alleen het populairste merk is uit deze lijst, maar misschien ook veruit het beste merk is. Hieronder zullen we samen even overlopen wat nu precies de verschillende eigenschappen van het product zijn.

 

Voordelen:

Comfort: de combinatie van de telescopische handgreep en de duurzame transportwieltjes, zorgt voor iets meer comfort.

Handig in gebruik: de koffer biedt voldoende opbergruimte en is bovendien helemaal waterdicht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken indien het plots begint te regenen wanneer je aan een klusje bezig bent.

Veiligheid: het apparaat is voorzien van bijzonder duurzame sluitingen die gemaakt zijn uit roestvrijstaal. Er is ook de mogelijkheid om eventueel nog een extra hangslot eraan toe te voegen.

 

Nadelen:

Geen gebruikerservaring: doordat er momenteel nog geen reviews zijn geplaatst, is het voor ons niet eenvoudig om jou verder advies te geven over de gebruikerservaringen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Gereedschapstrolleys koopgids

 

Een gereedschapstrolley is een ander woord voor een gereedschapskar die je kunt meenemen op verplaatsing. We hebben gereedschapskarren al besproken in een andere koopgids maar we halen de belangrijke punten nog even boven aangevuld met de belangrijke kenmerken van een trolley. Je zult zeker de beste gereedschapstrolleys kopen door rekening te houden met het formaat, het gewicht, de transportmogelijkheden, de veiligheid en de opbergmogelijkheden.

Met of zonder gereedschap

Net zoals bij een gereedschapskar is het mogelijk om een trolley te kopen die al gevuld is met gereedschap. Zo’n gereedschapstrolley aanbieding heeft enkele voor- en nadelen. Het voordeel is dat een gevuld model ideaal is voor een doe-het-zelver die alle basisgereedschap nodig heeft om af en toe eens te klussen.

Het nadeel is dat je waarschijnlijk met veel gereedschap komt te zitten die je nooit zult gebruiken. Bovendien is het meegeleverde gereedschap meestal van een onbekend merk waardoor je niet zeker bent of de kwaliteit van het materiaal wel goed genoeg is.

Als je dus liever gereedschap gebruikt van een bekend merk dan is het een aanbeveling om een gereedschapstrolley aanbieding te kopen die niet gevuld is. Het voordeel van een leeg model is dat je deze zult terugvinden in de categorie van goedkope gereedschapstrolleys. Daarna kun je zelf kiezen welke stukken gereedschap je wilt bewaren in het product.

 

Formaat en gewicht van de trolley

Als je veel gereedschap wilt bewaren dan is het beter dat je een grote trolley koopt. Houd er ook wel rekening mee dat een grote trolley ook veel meer ruimte zal innemen. Controleer dus eerst of je over genoeg ruimte beschikt om een grote trolley te plaatsen. Meestal staat dit product in een werkruimte of een garage. Je hebt nog genoeg plaats nodig in de garage om je auto te parkeren.

Je kunt verschillende formaten kopen afhankelijk van je eigen voorkeur. Een grote trolley zal wel iets lastiger zijn om mee te nemen op verplaatsing. Als je van plan bent om de trolley veel mee te nemen kan het beter zijn om een kleiner model te kopen. Bovendien zal een kleinere trolley ook een stuk minder wegen.

Het gewicht van de trolley hangt af van het materiaal die gebruikt is om de trolley te vervaardigen, maar ook van het gewicht van het gereedschap die je erin bewaart. Je kunt verschillende modellen vergelijken op basis van gewicht en stevigheid. Als je veel materiaal wilt meenemen kies dan beter voor een model dat gemaakt is van plastic. Een metalen trolley is echter veel steviger en beter bestand tegen schokken en stoten.

 

Hoe kun je de trolley meenemen?

Zoals je van het woord trolley kunt afleiden beschikken deze producten over wielen aan de onderkant. In tegenstelling tot een gereedschapskar die vier wielen heeft, beschikt een trolley meestal maar over twee wielen. Dit komt omdat er naast de wielen ook nog een trekstang opzit zodat je de trolley makkelijk kunt meetrekken.

Je kunt letten op de kwaliteit van de wielen. Kies voor wielen met een rubberen coating zodat ze de vloer niet kunnen beschadigen wanneer je de trolley meeneemt op verplaatsing. Het is niet aan te raden om een model te kopen met plastieken wielen, deze kunnen namelijk makkelijk breken en daarna kun je de trolley niet meer meetrekken.

Let erop of de trolley voorzien is van een slot. Als je de kist van de trolley kunt sluiten zorgt dit voor extra veiligheid. Zo kunnen kinderen de trolley niet openen om te spelen met het gereedschap en vermijd je ongelukken.

 

Opbergmogelijkheden

Net zoals een kar kan een trolley lades of een opbergvak bevatten. Meestal zullen dit lades zijn waar je de verschillende stukken gereedschap kunt in opbergen. Een grote trolley zal over meer lades beschikken en je zult er dus ook meer materiaal in kunnen bewaren. Het nadeel daaraan is wel dat de trolley veel meer zal wegen waardoor het lastiger wordt om het product mee te nemen op verplaatsing.

Een trolley met een opbergvak is geschikt voor grote apparaten zoals een boormachine of een cirkelzaag. Als je deze apparaten zult nodig hebben is het beter om te kiezen voor een model met een opbergvak. Je kunt deze combineren met een opzetkist zodat je de kleinere spullen in de kist kunt bewaren. Deze kist kun je makkelijk van de trolley afnemen als je bijvoorbeeld op een ladder moet klimmen en enkele stukken gereedschap nodig hebt.

Er zijn verschillende mogelijkheden, je kunt online op zoek gaan en verschillende aanbiedingen bekijken. Lees zeker ook de reviews van andere kopers want deze bevatten veel nuttige informatie.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES