Laatste update: 20.05.22

 

Beste auto telefoonhouders – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een telefoonhouder om in de wagen te plaatsen maar kun je door de bomen het bos niet meer zien? Dan willen wij jou graag op weg helpen. Zo zijn we op zoek gegaan naar 3 hedendaagse topproducten die we hieronder graag even kort willen voorstellen. Zo blijkt de iSetchi Universele houder alvast een schot in de roos te zijn. Doordat hij universeel is, kun je hem vrijwel met eender welk type smartphone gebruiken. Daarnaast blijkt ook de Samsung Vehicle Dock een goede aanbeveling te zijn. Vooral geschikt voor smartphones waarvan het scherm niet groter is dan 5,8 inch.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

10 beste auto telefoonhouders (Reviews) van 2022

 

De 10 topproducten die we hieronder voor je geselecteerd hebben, kunnen alvast een duidelijk beeld geven van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van telefoonhouders. De ene telefoonhouder laat zich al beter in de wagen bevestigen ten opzichte van de andere. Zo heb je er die je op het dashboard kunt plaatsen terwijl anderen bedoeld zijn om te installeren op het ventilatierooster. Ook de keuze voor een universele, draadloze, magnetische houder of eentje met oplader; blijft vooralsnog een persoonlijke keuze. Bekijk de mogelijkheden even en kies er de voor jou beste auto telefoonhouder uit en misschien is het wel een aanbieding.

 

 

Telefoonhouder auto 

 

1. iSetchi Universele Telefoonhouder voor in de Auto Stevige Magneet

 

Ondanks het feit dat het niet meteen het product met de laagste prijs betreft, zul je deze universele telefoonhouder vast en zeker tussen de goedkope exemplaren kunnen verwachten. We stellen vast dat heel wat klanten dergelijke houder in hun bezit hebben en vrijwel alleen maar positief advies vermelden in de bijbehorende online reviews.

Deze unieke telefoonhouder wordt jou aangeboden door het merk iSetchi en is voorzien van een stevige magneetbevestiging. Dit maakt de plaatsing ter hoogte van het ventilatierooster meteen een pak eenvoudiger. Doordat het een universele houder betreft, kun je hem gebruiken in combinatie met eender welk type smartphone met een maximale schermgrootte van 10,1 inch.

Het compacte ontwerp met bijbehorende kwalitatieve metalen rand, leent zich ertoe makkelijk met 1 hand te bedienen en handsfree te bellen. Zo kun je een eventuele bekeuring op de baan vermijden. Je kunt je smartphone trouwens makkelijk via het apparaat gaan opladen en de houder eventueel ook als standaard gebruiken. Kortom, een topproduct!

 

Voordelen:

Prijskaartje: je zult meteen aangenaam verrast zijn bij het zien van het lage en voordelige prijskaartje van deze unieke telefoonhouder.

Magneetbevestiging: op het moment van aankoop wordt tevens een krachtige magneetbevestiging meegeleverd zodanig dat je het product aan het ventilatierooster kunt vastmaken.

Universeel: het betreft een universele houder die je dus kunt gebruiken met eender welk merk zolang de maximale schermgrootte van 10,1 inch niet overschreden wordt.

 

Nadelen:

Design: het is mogelijk dat sommige klanten zich misschien wel storen aan het eenvoudige design van deze telefoonhouder.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Universele telefoonhouder auto

 

2. Samsung universele autohouder Samsung Vehicle Dock E-V200S

 

Binnen dezelfde prijsklasse kun je ook deze telefoonhouder van Samsung spotten, door velen beschouwd als veruit het beste merk. Het betreft hier eveneens een universele telefoonhouder die geschikt is voor verschillende compacte smartphones met een schermgrootte van maximaal 5,8 inch.

Bij de productie van deze telefoonhouder heeft men voornamelijk gekozen voor de positieve eigenschappen van kunststof. Vervolgens werd de houder afgewerkt in een neutrale elegante zwarte kleur. De houder is makkelijk in gebruik en kun je snel en zonder problemen op de voorruit van je wagen plaatsen. Houd er wel rekening mee dat het niet mogelijk is om de houder ook als standaard te gebruiken.

We stellen vast dat de overgrote meerderheid van de klanten duidelijk tevreden is over de uitstekende verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Daarnaast kunnen ook het fraaie design en de gebruiksvriendelijkheid rekenen op heel wat positief advies van klanten.

 

Voordelen:

Formaat: het is een degelijke telefoonhouder die je kunt gebruiken in combinatie met verschillende types smartphones zolang het scherm niet groter is dan 5,8 inch.

Materiaal: het is een stevige en duurzame telefoonhouder die voornamelijk uit kwalitatief kunststof bestaat.

Plaatsing: je kunt de telefoonhouder makkelijk en snel op de voorruit bevestigen.

 

Nadelen:

Geen standaard: ben je van plan om deze telefoonhouder aan te kopen, besef dan wel dat je hem helemaal niet als standaard kunt gebruiken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonhouder auto raam 

 

3. iOttie Easy One Touch 3 Universal Car Mount Verstelbaar

 

Mag het allemaal net dat tikkeltje meer zijn dan kun je altijd nog kiezen voor deze unieke telefoonhouder van het merk iOttie. Deze telefoonhouder is geschikt om te gebruiken in combinatie met verschillende smartphones waarvan de breedte varieert van minimaal 5,8 cm tot maximaal 8,8 cm. Dit komt ongeveer overeen met een schermgrootte van ongeveer 6 inch. Het grote pluspunt is dat het mogelijk is om de telefoonhouder in meer of mindere mate te verstellen.

Net zoals het vorige product zul je merken dat ook hier de behuizing voornamelijk uit kunststof bestaat. De unieke zwarte kleur zorgt dan weer voor een neutraal en stijlvol ogende houder. De plaatsing van de houder heeft niet veel voeten in de aarde en je hebt hierbij dan ook de mogelijkheid om te kiezen tussen het ventilatierooster of de voorruit. Bovendien kun je deze telefoonhouder, indien gewenst, ook als standaard gebruiken.

Ondanks het hoge prijskaartje stellen we vast dat de overgrote meerderheid van de gebruikers duidelijk tevreden is met hun aankoop. Zo wordt niet alleen de uitstekende kwaliteit aangekaart maar ook het eenvoudig gebruik. Een echte aanrader en misschien wel één van de populairste telefoonhouders uit het rijtje!

 

Voordelen:

Plaatsing: het is een degelijke telefoonhouder die je zowel op de voorruit alsook op het ventilatierooster kunt installeren.

Materiaal: ook hier heeft men voornamelijk gekozen om gebruik te maken van duurzaam kunststof dat best wel tegen een stootje kan.

Formaat: beschik je over een smartphone waarbij de schermgrootte niet groter is dan 6 inch, dan is deze telefoonhouder een aanbeveling.

 

Nadelen:

Kostenplaatje: jammer genoeg zul je toch wel rekening moeten houden met een prijskaartje dat iets boven het gemiddelde ligt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonhouder auto bekerhouder

 

4. Belkin Telefoonhouder auto-bevestiging in bekerhouder

 

Met de Belkin telefoonhouder kies je voor een stevige en duurzame houder, vervaardigd uit kunststof en geschikt voor elk type smartphone van maximaal 8,3 cm breed. De houder is afgewerkt in een neutrale elegante zwarte kleur en biedt heel wat extra mogelijkheden.

Zo zul je merken dat je dit type telefoonhouder, dankzij de verstelbare voet, in eender welke bekerhouder kunt bevestigen. Dat wil natuurlijk ook zeggen dat deze houder geen aanbeveling is indien je wagen niet voorzien is van een bekerhouder. Daarnaast blijkt het product ook nog eens 360 graden draaibaar te zijn en geschikt om zowel verticaal als horizontaal te gebruiken.

Een blik op de verschillende online beoordelingen toont een vrij hoge gemiddelde score van maar liefst 4,6 sterren aan. Kopers reageren dan ook voornamelijk positief op de kwaliteit en de duurzaamheid van de houder. Slechts enkele klanten blijken zich toch te storen aan het hogere prijskaartje en dat is uiteraard jammer.

 

Voordelen:

Materiaal: het zal je misschien niet meteen verwonderen maar ook hier heeft men gekozen voor de positieve kenmerkende eigenschappen van kunststof.

Pasvorm: de telefoonhouder is geschikt voor smartphones met een maximale schermgrootte van 8,3 cm breed.

Draaibaar: het grote voordeel van deze houder is dat je hem zonder problemen verticaal als horizontaal kunt gebruiken en tevens ook nog eens 360 graden kunt draaien.

 

Nadelen:

Kostenplaatje: we moeten er wel op wijzen dat je maar beter iets meer buget voorziet indien je interesse hebt in deze telefoonhouder.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonhouder auto ventilatierooster

 

5. iSetchi Draadloze Autolader Telefoonhouder Auto Met Draadloos Opladen Qi Oplader

 

Net zoals het eerste product wordt ook deze telefoonhouder jou aangeboden door iSetchi. Daardoor durven wij vermoeden dat het mogelijks één van de populairste merken zou kunnen zijn op het gebied van telefoonhouders en andere handige accessoires. De houder wordt geleverd inclusief een 3.0 snellader en 12 Volt adapter.

Doordat het een universele telefoonhouder betreft, kun je hem gebruiken in combinatie met eender welke smartphone met een schermgrootte van maximaal 7 inch. De houder, die vervaardigd is uit ABS materiaal en is afgewerkt in een zilveren kleur, kun je eenvoudig aan het ventilatierooster bevestigen of op het dashboard plaatsen. Houd er wel rekening mee dat je hem niet als houder kunt gebruiken.

Deze magnetische houder biedt je ook de mogelijkheid aan om je smartphone draadloos op te laden. Verder kun je zelfs de kijkhoek makkelijk aanpassen doordat de houder draaibaar is. Klanten reageren bijzonder positief op het product en belonen de houder met een gemiddelde score van 4,9 sterren. Slechts één klant vindt de meegeleverde USB kabel net iets te kort.

 

Voordelen:

Installatie: je kunt deze unieke houder niet alleen op het dashboard plaatsen maar eventueel ook installeren op het ventilatierooster.

Verpakking: op het moment van aankoop worden meteen ook een krachtige 12 Volt adapter en een 3.0 snellader meegeleverd.

Schermgrootte: zolang je smartphone een schermgrootte heeft niet groter dan 7 inch, blijkt deze telefoonhouder een aanrader te zijn.

Materiaal: bij de productie van deze houder heeft men gekozen om gebruik te maken van de positieve kenmerkende eigenschappen van ABS materiaal.

 

Nadelen:

Korte USB kabel: bij de aankoop wordt ook een USB kabel meegeleverd die, naar mening van één koper, toch wel wat langer had mogen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonhouder auto magneet 

 

6. Spigen Universele Magnetische Autohouder Compact

 

Ben je in het bezit van een vrij compacte smartphone, dan loont het alvast de moeite om deze bijbehorende compacte telefoonhouder even grondig onder de loep te nemen. De houder wordt jou aangeboden door Spigen en is geschikt voor elke smartphone met een minimaal schermformaat van 4 inch. Denk bijvoorbeeld maar aan de Samsung Galaxy A7 met introductiejaar 2016.

Het is een stevige en duurzame houder die vervaardigd is uit kwalitatief TPU materiaal. De zwarte kleur zorgt dan weer voor een elegante en stijlvolle uitstraling. De houder laat zich bijzonder makkelijk installeren op het dashboard alhoewel ook het ventilatierooster tot de mogelijkheden kan worden gerekend. Opladen via de telefoonhouder is helaas uitgesloten maar je kunt hem dan weer wel als staander gebruiken.

We stellen vast dat de overgrote meerderheid van de gebruikers niet alleen een positief advies geeft over de uitstekende kwaliteit maar ook de gebruiksvriendelijkheid. Slechts één koper blijkt jammer genoeg toch niet helemaal overtuigd te zijn en vindt het product vrij kwetsbaar.

 

Voordelen:

Installatie: de installatie heeft helemaal niet zoveel voeten in de aarde en gebeurt makkelijk in combinatie met het dashboard van je wagen.

Materiaal: het is een stevige telefoonhouder die voornamelijk uit duurzaam TPU materiaal is bevestigd en bijgevolg ook best wel tegen een stootje kan.

Formaat: elke smartphone waarvan de schermgrootte niet groter is dan 4 inch, is geschikt voor deze houder.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: we stellen vast dat één klant het product vrij snel stuk vindt gaan en bijgevolg als kwetsbaar beschouwt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonhouder auto dashboard

 

7. Belkin universele telefoonhouder auto bevestigen aan dashboard

 

Dit is al de tweede telefoonhouder van Belkin die in ons lijstje topproducten verschijnt. Het moet dan ook wel echt de moeite lonen om het product minstens even te bekijken. Deze unieke verstelbare telefoonhouder kun je makkelijk en snel aan de voorruit van de wagen of op het dashboard installeren. Hierbij heb je zelfs de mogelijkheid om hem verticaal of horizontaal te plaatsen.

Het betreft een universele telefoonhouder die, net zoals heel wat andere houders, uit duurzaam TPU materiaal werd vervaardigd en vervolgens in een zwart jasje werd gestoken. Voor smartphones met een breedte variërend van minimum 6 tot maximum 8,5 cm, blijkt dit alvast een topproduct te zijn. Bovendien blijkt de telefoonhouder ook nog eens 360 graden draaibaar en kantelbaar te zijn. Op die manier wordt het dus mogelijk om de kijkhoek in meer of mindere mate aan te passen.

Op het moment van aankoop zul je merken dat niet alleen de houder maar eveneens een hulpstuk voor bevestiging worden meegeleverd. Ook hier valt op dat klanten heel positief zijn over de kwaliteit van het product en het anderen ook effectief aanraden. Slechts enkele kopers vinden dat het prijskaartje best wel wat lager had mogen zijn.

 

Voordelen:

Handig in gebruik: je zult zien dat de houder niet alleen 360 graden draaibaar blijkt te zijn maar daarnaast ook nog eens kantelbaar is.

Materiaal: het is een stevige en duurzame telefoonhouder die voornamelijk uit kwalitatief en hoogwaardig TPU materiaal is gemaakt.

Formaat: de houder is geschikt voor eender welk type en merk smartphone zolang de breedte niet meer dan 8,5 cm bedraagt.

Installatie: of je de houder op het dashboard of aan de voorruit installeert, blijft vooral een persoonlijke keuze.

 

Nadelen:

Duur: een kleine minderheid van de klanten is van mening dat de prijs toch wel behoorlijk duur is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonhouder auto zuignap

 

8. R2B Telefoonhouders auto met zuignap Geschikt

 

Ben je op zoek naar een telefoonhouder zonder dat je je daarbij zorgen hoeft te maken over het type auto waarmee je rijdt? Dan blijkt dit product van R2B alvast een schot in de roos daar hij makkelijk in eender welke wagen op het dashboard of op het raam kan worden bevestigd. Doordat de houder ook nog eens 360 graden draaibaar is, is het mogelijk om zelfs de kijkhoek aan te passen.

Deze universele houder, vervaardigd uit duurzaam ABS materiaal en afgewerkt in een zwart kleurtje, is geschikt voor elk type smartphone met een schermgrootte van minimaal 3,5 tot maximaal 6,5 inch. Opladen via het apparaat mag dan wel niet mogelijk zijn, je kunt hem dan weer wel als standaard gebruiken en bovendien blijkt hij geschikt voor onderwater.

Zodra je het product aankoopt, zul je merken dat niet alleen de houder maar ook een R2B zuignaphouder wordt meegeleverd. We stellen vast dat klanten best tevreden zijn over de kwaliteit en het ontwerp van deze unieke telefoonhouder. Kortom, een echt topproduct dat vast en zeker de moeite waard is!

 

Voordelen:

Formaat: het is een vrij standaard telefoonhouder geschikt voor smartphones waarvan de schermgrootte varieert van 3,5 tot 6,5 inch.

Handig in gebruik: in tegenstelling tot heel wat andere houders, is het mogelijk om deze als standaard te gaan inzetten of ermee onder water te gaan.

Draaibaar: het grote pluspunt is dat de houder 360 graden te draaien is en het bijgevolg mogelijk maakt om de kijkhoek aan te passen.

Materiaal: in tegenstelling tot sommige andere telefoonhouders, heeft men hier voornamelijk gekozen voor ABS materiaal.

 

Nadelen:

Prijzig: het is mogelijk dat sommige klanten zich wat geremd voelen vanwege het prijskaartje, terwijl andere kopers de prijs best ok vinden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonhouder auto met oplader

 

9. Trust Mobile Yudo10 Telefoonhouder en Oplader

 

Ook Trust heeft een unieke telefoonhouder voor in je wagen op de markt gebracht. Bovendien is het mogelijk om je smartphone automatisch op te laden zodra je hem in de houder plaatst. Kortom, de moeite waard om dit multifunctionele product even grondig onder de loep te nemen.

Het betreft hier een universele telefoonhouder die vervaardigd is uit kunststof en vervolgens in een neutrale zwarte kleur werd afgewerkt. Een handige houder die je makkelijk en snel op de voorruit van je wagen kunt bevestigen en geschikt is voor eender welke smartphone met een schermgrootte van 5,5 inch. Bovendien kun je deze houder evenzeer als standaard gebruiken. Houd er wel rekening mee dat hij niet geschikt is voor onderwater gebruik.

Klanten zijn overtuigd van de aangeboden kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het product. Dit resulteert in een, unaniem beoordeeld, monsterscore van maar liefst 5 sterren. Enkel het prijskaartje zou volgens één klant dan weer een struikelblok kunnen zijn.

 

Voordelen:

Handig in gebruik: het betreft een multifunctionele telefoonhouder waarmee je je smartphone vrijwel automatisch kunt gaan opladen.

Materiaal: deze stevige houder is volledig gemaakt door gebruik te maken van kwalitatief en stevig kunststof.

Installatie: je kunt de houder zonder problemen op de voorruit van je wagen bevestigen.

 

Nadelen:

Prijzig: ook hier blijkt de, ietwat hoge, prijs voor één koper toch wel een minpuntje te zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonhouder voor de auto

 

10. InnovaGoods Gsm-houder voor Auto’s ABS

 

Indien je echt op zoek bent naar een koopje dan raden wij jou aan om deze telefoonhouder van Innovagoods alvast even wat beter te bekijken. Deze betaalbare houder is vervaardigd uit een combinatie van verschillende stevige materialen zoals ABS, metaal en rubber; en kan bijgevolg best wel tegen een stootje.

De houder is geschikt voor eender welk type smartphone met een schermgrootte van maximaal 6 inch. Bovendien geniet je een verstelbare grip van minimaal 5,5 cm en maximaal 8,6 cm en blijkt de telefoonhouder ook perfect dienst te doen als standaard. Je kunt de houder makkelijk en snel op het ventilatierooster van je wagen bevestigen zonder dat de luchtstroom hierbij onderbroken wordt.

De combinatie van al deze pluspunten en mogelijkheden levert een totale score van 4,3 sterren op. De meeste kopers zijn dan ook overtuigd van hun aankoop en bevelen het product meteen aan. Slechts een kleine minderheid van de gebruikers is van mening dat bepaalde onderdelen aan de telefoonhouder toch behoorlijk kwetsbaar blijken.

 

Voordelen:

Kostenplaatje: het grote pluspunt van deze houder is dat je helemaal niet zoveel budget hoeft te voorzien.

Materiaal: bij de productie van deze telefoonhouder heeft men vooral gekozen om gebruik te maken van een combinatie van enerzijds ABS en anderzijds metaal en rubber.

Grip: de telefoonhouder is uitgerust met een verstelbare grip die varieert van 5,5 tot 8,6 cm.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: slecht een beperkt aantal kopers is ervan overtuigd dat het product niet duurzaam is en snel stuk gaat.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Auto telefoonhouders Koopgids

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke telefoonhouder om in de wagen te plaatsen dan kan het handig zijn om rekening te houden met bepaalde factoren. Denk bijvoorbeeld maar aan de bevestigingsmethode, de zichtbaarheid en het type telefoonhouder. Maar ook het prijskaartje en de extra kenmerken kunnen alvast handig zijn om tijdens het vergelijken rekening mee te houden. En als we jou een aanbeveling mogen geven, dan lijkt het ons handig om eventuele aanbiedingen niet te negeren.

Het nut van een telefoonhouder

Moet je als verkoper vaak hele dagen de baan op? Of ben je als zakenman regelmatig onderweg? Dan kan het gebruik van een degelijke telefoonhouder in de wagen vast en zeker een goede aanbeveling zijn. Op die manier kun je een telefoongesprek afronden zonder dat je daarbij je handen van het stuur moet halen. Evenals het gebruik van een GPS functie is mogelijk zonder dat je daarbij je rijgedrag moet aanpassen of in gevaar brengen.

Toch raden wij jou aan om niet meteen de eerste de beste telefoonhouder die je ziet aan te kopen. Neem de tijd om de verschillende mogelijkheden eens goed te bekijken. Ben je op zoek naar een universele houder of toch liever eentje die gelinkt wordt aan een bepaald merk? En wil je graag eentje die je op het ventilatierooster kunt installeren of liever het dashboard? Kortom er zijn wel degelijk heel wat mogelijkheden en bijgevolg ook heel wat knopen om door te hakken.

 

Zichtbaarheid en de plaatsing van de telefoonhouder

Als je besluit een telefoonhouder aan te schaffen dan is de zichtbaarheid uiteraard het eerste belangrijke punt waar je aandacht moet aan besteden. Zo is het belangrijk dat je niet alleen een goed zicht op het telefoonscherm hebt, maar tevens ook een goed zicht op de baan blijft behouden. Zo kan het bijvoorbeeld een mogelijkheid zijn om te kiezen voor een telefoonhouder die je kunt kantelen en/ of draaien.

Naast de zichtbaarheid blijkt ook de plaatsing niet geheel onbelangrijk te zijn. Met de plaatsing van de telefoonhouder hebben we het natuurlijk over de verschillende bevestigingsmethoden die mogelijk zijn. Zo heb je heel wat telefoondhouders die je op de voorruit van je wagen kunt plaatsen. In dergelijke gevallen zul je dus gebruik moeten maken van een zuignap en dat is misschien niet altijd even handig of aantrekkelijk.

Een betere optie zou dan misschien een telefoonhouder op het dashboard kunnen zijn. In de meeste gevallen zijn telefoonhouders om op het dashboard te plaatsen ook geschikt om op de voorruit van de wagen te bevestigen. De meeste eenvoudige en momenteel populairste oplossing is echter een houder die je ter hoogte van het ventilatierooster kunt bevestigen. Stabiliteit en zekerheid gegarandeerd. Daarnaast behoren ook de bekerhouder en de sigarettenaansteker tot de vele mogelijkheden.

 

Het model van de houder in verhouding tot het merk

Bij de aankoop van de telefoonhouder zul je merken dat je de mogelijkheid hebt om te kiezen voor een universele houder of eentje die gelinkt is aan een bepaald merk. In het laatste geval ben je uiteraard gebonden aan het desbetreffende merk. Indien je bijvoorbeeld een Apple iPhone XS Max telefoonhouder aankoopt, dan weet je dus dat je hem alleen maar bij dit type smartphones zult kunnen gebruiken.

Door te kiezen voor een universele houder, hoef je helemaal geen rekening te houden met het merk. Echter moet je wel rekening houden met de schermgrootte van je smartphone. Het kan daarom handig zijn om voor een universele verstelbare telefoonhouder te kiezen.


Mogelijke kenmerken en optiemogelijkheden

De aanschaf van een telefoonhouder toont aan dat bepaalde houders over net iets mogelijkheden beschikken dan andere. Sommige opties kunnen daadwerkelijk een meerwaarde vormen. Denk bijvoorbeeld maar aan een houder die je kunt verstellen naargelang de schermgrootte van de smartphone. Ook het gebruik van de houder als standaard of het draadloos opbergen kunnen als een meerwaarde worden beschouwd.

Daarnaast bestaan er ook heel wat magnetische houders evenals houders die voorzien zijn van wat opbergruimte en daarnaast zelfs waterdicht zijn. Kortom, aan jou de keuze om uit te maken wat jij zoal belangrijk vindt. Bedenk of de houder makkelijk te installeren is en nadien ook weer makkelijk te verwijderen. Niet alle houders kun je nadien makkelijk verwijderen wat soms voor problemen kan zorgen. Zorg er tenslotte ook voor dat de houder, indien mogelijk, bestand is tegen trillingen op het moment dat je wagen bijvoorbeeld over een oneffen wegdek rijdt.

 

Design en budget

De aanschaf van een degelijke telefoonhouder hoeft helemaal niet zo duur te zijn. De gemiddelde prijs wordt geschat op ongeveer 25 euro. Uiteraard zullen er houders zijn die een heel pak goedkoper zijn en andere houders waarvoor je dan weer net iets meer budget moet voorzien. De prijs kan dan ook worden beïnvloed door verschillende externe factoren zoals het merk, het design en het formaat.

Bedenk daarom waar je naar op zoek bent en of je van plan bent de houder regelmatig te gebruiken. Welk budget kun en wil je maximaal spenderen hieraan? Bij enige vorm van twijfel kunnen de online reviews vast en zeker soelaas bieden. Veel succes!

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES