14 beste Auto Telefoonhouders Test van 2024

Laatste update: 19.05.24

 

Beste auto telefoonhouders – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een telefoonhouder om in de wagen te plaatsen maar kun je door de bomen het bos niet meer zien? Dan willen wij jou graag op weg helpen. Zo zijn we op zoek gegaan naar 3 hedendaagse topproducten die we hieronder graag even kort willen voorstellen. Zo zou je onder meer kunnen kiezen voor de Brothers4Change Safari Telefoonhouder die gekenmerkt wordt door een universeel design en daardoor geschikt is voor diverse types smartphones met een schermgrootte van maximaal 9,7 inch. Daartegenover staat de iSetchi Universele houder die – net zoals het vorige toppertje – eveneens universeel is en makkelijk in de wagen of caravan kan worden geïnstalleerd.  

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

14 beste auto telefoonhouders (Reviews) van 2024

 

De 10 topproducten die we hieronder voor je geselecteerd hebben, kunnen alvast een duidelijk beeld geven van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van telefoonhouders. De ene telefoonhouder laat zich al beter in de wagen bevestigen ten opzichte van de andere. Zo heb je er die je op het dashboard kunt plaatsen terwijl anderen bedoeld zijn om te installeren op het ventilatierooster. Ook de keuze voor een universele, draadloze, magnetische houder of eentje met oplader; blijft vooralsnog een persoonlijke keuze. Bekijk de mogelijkheden even en kies er de voor jou beste auto telefoonhouder uit en misschien is het wel een aanbieding.

 

Telefoonhouder auto 

 

1. Brothers4Change Safari Telefoonhouder – Magnetisch – Telefoonhouders auto

 

Op zoek naar een duurzame, universele auto telefoonhouder die op een ethische wijze tot stand gekomen is? Dan raden wij jou aan om even dit toppertje van het bekende en populaire merk Brothers4Change onder de loep te nemen. Zo zul je zien dat de houder uit stevig en schokbestendig ABS materiaal bestaat en werd afgewerkt in een neutraal doch luxueus uitziend design. De telefoonhouder is bovendien – dankzij de meegeleverde magneten – bijzonder veelzijdig en geschikt voor gebruik in combinatie met smartphones en/ of tablets met een maximale schermgrootte van 9,7 inches. 

In tegenstelling tot sommige andere telefoonhouders, is dit exemplaar speciaal ontwikkeld om ter hoogte van het ventilatierooster te installeren. Bovendien zorgt het gepatenteerde clip design ervoor dat de gsm-houder stevig blijft zitten en niet onverwacht uit het ventilatierooster valt. Houd er wel rekening mee dat de telefoonhouder jammer genoeg niet geschikt is voor eender welk type ventilatierooster.

Desondanks durven we stellen dat deze houder meer dan de moeite waard is om in overweging te nemen. Zo wordt zijn gebruiksgemak onder meer aangevuld met een stel extreem krachtige magneten en laat de houder zich makkelijk verplaatsen. Bovendien wordt de set geleverd inclusief een vierkante metalen plaat, 2 ronde metalen platen en een meertalige handleiding waarvoor dit product voor heel wat kopers vrijwel de beste auto telefoonhouder van 2024 blijkt te zijn.

 

Voordelen:

Verpakkingsinhoud: de Safari telefoonhouder wordt geleverd inclusief een vierkante metalen plaat, 2 ronde metalen platen en een meertalige handleiding.

Universeel: het betreft een universele auto telefoonhouder die geschikt is voor diverse types smartphones en bijgevolg niet gebonden is aan een bepaald merk.

Regelbaar: je kunt de grootte van de telefoonhouder lichtjes aanpassen waardoor dit model geschikt is voor smartphones met een maximale schermgrootte tot 9,7 inch.

Uitvoering: de telefoonhouder is vervaardigd uit duurzaam ABS materiaal en kan – met behulp van het eenvoudige clip design – op het ventilatierooster worden geïnstalleerd. Met behulp van de krachtige magneten wordt verhinderd dat de smartphone uit de houder valt.

 

Nadelen:

Ventilatierooster: houd er rekening mee dat dit type auto telefoonhouder jammer genoeg niet geschikt is voor installatie op eender welke type ventilatierooster.

 

 

 

 

 

 

Universele telefoonhouder auto

 

2. iSetchi Universele Telefoonhouder voor in de Auto Stevige Magneet

 

Ondanks het feit dat het niet meteen het product met de laagste prijs betreft, zul je deze universele telefoonhouder vast en zeker tussen de goedkope exemplaren kunnen verwachten. We stellen vast dat heel wat klanten dergelijke houder in hun bezit hebben en vrijwel alleen maar positief advies vermelden in de bijbehorende online reviews.

Deze unieke telefoonhouder wordt jou aangeboden door het merk iSetchi en is voorzien van een stevige magneetbevestiging. Dit maakt de plaatsing ter hoogte van het ventilatierooster meteen een pak eenvoudiger. Doordat het een universele houder betreft, kun je hem gebruiken in combinatie met eender welk type smartphone met een maximale schermgrootte van 10,1 inch.

Het compacte ontwerp met bijbehorende kwalitatieve metalen rand, leent zich ertoe makkelijk met 1 hand te bedienen en handsfree te bellen. Zo kun je een eventuele bekeuring op de baan vermijden. Je kunt je smartphone trouwens makkelijk via het apparaat gaan opladen en de houder eventueel ook als standaard gebruiken. Kortom, een topproduct!

 

Voordelen:

Prijskaartje: je zult meteen aangenaam verrast zijn bij het zien van het lage en voordelige prijskaartje van deze unieke telefoonhouder.

Magneetbevestiging: op het moment van aankoop wordt tevens een krachtige magneetbevestiging meegeleverd zodanig dat je het product aan het ventilatierooster kunt vastmaken.

Universeel: het betreft een universele houder die je dus kunt gebruiken met eender welk merk zolang de maximale schermgrootte van 10,1 inch niet overschreden wordt.

 

Nadelen:

Design: het is mogelijk dat sommige klanten zich misschien wel storen aan het eenvoudige design van deze telefoonhouder.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonhouders voor ventilatie

 

3. R2B Telefoonhouders auto voor ventilatie roosters – Mobiel / Gsm houder – Accessoires

 

De R2B telefoonhouder is vervaardigd uit duurzaam ABS materiaal en wordt verder gekenmerkt door zijn universele design wat betekent dat hij geschikt is voor menig smartphone met een breedte van 6,2 tot maximaal 8,5 cm inclusief eventuele beschermhoes. Op die manier kun je eenvoudig handsfree bellen wat best wel handig is voor mensen die regelmatig de baan op moeten.

Maar er is natuurlijk nog heel wat meer om over naar huis te schrijven want zo kun je deze regelbare gsm houder eenvoudig op het ventilatierooster van je wagen of caravan installeren. Houd er wel rekening mee dat de houder in dezelfde richting als het ventilatierooster dient te worden gemonteerd en het dus niet mogelijk is om hem horizontaal/ verticaal te draaien. 

Verder is de houder makkelijk met slechts 1 hand te bedienen en is er ruimte voorzien voor een eventuele oplaadkabel. Een blik op de online reviews toont dan ook meteen een mooie gemiddelde eindscore van 4,6 sterren aan waarbij de meeste klanten duidelijk overtuigd zijn van hun aankoop. Slechts een kleine minderheid lijkt jammer genoeg niet overtuigd van de aangeboden kwaliteit.

 

Voordelen:

Materiaal: de gsm houder van R2B is uit duurzaam en stootvast ABS materiaal gemaakt.

Installatie: de auto telefoonhouder kan eenvoudigweg op het ventilatierooster van je wagen of caravan worden geïnstalleerd.

Regelbaar: de telefoonhouder staat bekend vanwege zijn universele design en kan dan ook voor alle smartphones worden gebruikt met een breedte van 6,2 tot maximaal 8,5 cm.

 

Nadelen:

Niet gebruiksvriendelijk: een kleine minderheid van de klanten is van mening dat het apparaat niet gebruiksvriendelijk is omdat je hem niet verticaal/ horizontaal kunt draaien.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonhouder auto raam 

 

4. Wegman Telefoonhouder Met Zuignap – Autohouder Voor Voorruit En Dashboard – GSM Houder

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een praktische auto telefoonhouder die je op het dashboard of de voorruit van je wagen kunt installeren? Dan is dit product van Wegman het bekijken alvast meer dan waard. Bovendien is deze telefoonhouder auto tijdelijk verlaagd in prijs wat de set nog net iets aantrekkelijker maakt en dat lijkt te worden bevestigd door diverse kopers die het product belonen met een mooie score van 4,6 sterren.

De Wegman telefoonhouder werd daarbij vervaardigd uit een combinatie van duurzaam kunststof en siliconen en is geschikt voor diverse smartphones waarvan het beeldscherm maximaal 11 inches groot blijkt. Met behulp van de krachtige zuignap met bijbehorende 3M gel kun je er bovendien van op aan dat zowel de houder alsook de smartphone tijdens de rit stevig op hun plaats blijven zitten. Na gebruik kun je de wasbare lijm makkelijk af de voorruit of het dashboard vegen waardoor deze er net weer als nieuw uitzien.

Dit alles wordt overigens aangevuld met de perfecte kijkhoek, een handig en compact design met bijbehorende knoppen en een betaalbaar prijskaartje waardoor de set voor een groot publiek toegankelijker wordt. Niet verwonderlijk dus dat deze Wegman door velen als beste telefoonhouder auto wordt beschouwd.

 

Voordelen:

Wasbare lijm: de wasbare lijm van de 3M gel vermijdt alvast een vuil dashboard of besmeurde voorruit. Kortom, niet zomaar een Action auto telefoonhouder dus.

Kijkhoek: de combinatie van de buigbare nek en de 360º rotatie zorgt alvast voor een optimale kijkhoek.

Knoppen: de houder is uitgerust met de nodige knoppen zodoende het plaatsen, verwijderen alsook aanpassen van de positie net iets makkelijker te maken.

Installatie: met behulp van de bijzonder krachtige zuignap met 3M gel is het mogelijk om de telefoonhouder stevig op het dashboard of de voorruit van je wagen te bevestigen zonder dat deze wegglijdt tijdens het rijden.

 

Nadelen:

Geen ventilatierooster: ben je bewust op zoek naar een auto telefoonhouder om op het ventilatierooster te installeren? Dan is deze set niet de beste aanbeveling.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonhouder auto bekerhouder

 

5. Belkin Telefoonhouder auto-bevestiging in bekerhouder

 

Met de Belkin telefoonhouder kies je voor een stevige en duurzame houder, vervaardigd uit kunststof en geschikt voor elk type smartphone van maximaal 8,3 cm breed. De houder is afgewerkt in een neutrale elegante zwarte kleur en biedt heel wat extra mogelijkheden.

Zo zul je merken dat je dit type telefoonhouder, dankzij de verstelbare voet, in eender welke bekerhouder kunt bevestigen. Dat wil natuurlijk ook zeggen dat deze houder geen aanbeveling is indien je wagen niet voorzien is van een bekerhouder. Daarnaast blijkt het product ook nog eens 360 graden draaibaar te zijn en geschikt om zowel verticaal als horizontaal te gebruiken.

Een blik op de verschillende online beoordelingen toont een vrij hoge gemiddelde score van maar liefst 4,6 sterren aan. Kopers reageren dan ook voornamelijk positief op de kwaliteit en de duurzaamheid van de houder. Slechts enkele klanten blijken zich toch te storen aan het hogere prijskaartje en dat is uiteraard jammer.

 

Voordelen:

Materiaal: het zal je misschien niet meteen verwonderen maar ook hier heeft men gekozen voor de positieve kenmerkende eigenschappen van kunststof.

Pasvorm: de telefoonhouder is geschikt voor smartphones met een maximale schermgrootte van 8,3 cm breed.

Draaibaar: het grote voordeel van deze houder is dat je hem zonder problemen verticaal als horizontaal kunt gebruiken en tevens ook nog eens 360 graden kunt draaien.

 

Nadelen:

Kostenplaatje: we moeten er wel op wijzen dat je maar beter iets meer buget voorziet indien je interesse hebt in deze telefoonhouder.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonhouder auto ventilatierooster

 

6. iSetchi Draadloze Autolader Telefoonhouder Auto Met Draadloos Opladen Qi Oplader

 

Net zoals het eerste product wordt ook deze telefoonhouder jou aangeboden door iSetchi. Daardoor durven wij vermoeden dat het mogelijks één van de populairste merken zou kunnen zijn op het gebied van telefoonhouders en andere handige accessoires. De houder wordt geleverd inclusief een 3.0 snellader en 12 Volt adapter.

Doordat het een universele telefoonhouder betreft, kun je hem gebruiken in combinatie met eender welke smartphone met een schermgrootte van maximaal 7 inch. De houder, die vervaardigd is uit ABS materiaal en is afgewerkt in een zilveren kleur, kun je eenvoudig aan het ventilatierooster bevestigen of op het dashboard plaatsen. Houd er wel rekening mee dat je hem niet als houder kunt gebruiken.

Deze magnetische houder biedt je ook de mogelijkheid aan om je smartphone draadloos op te laden. Verder kun je zelfs de kijkhoek makkelijk aanpassen doordat de houder draaibaar is. Klanten reageren bijzonder positief op het product en belonen de houder met een gemiddelde score van 4,9 sterren. Slechts één klant vindt de meegeleverde USB kabel net iets te kort.

 

Voordelen:

Installatie: je kunt deze unieke houder niet alleen op het dashboard plaatsen maar eventueel ook installeren op het ventilatierooster.

Verpakking: op het moment van aankoop worden meteen ook een krachtige 12 Volt adapter en een 3.0 snellader meegeleverd.

Schermgrootte: zolang je smartphone een schermgrootte heeft niet groter dan 7 inch, blijkt deze telefoonhouder een aanrader te zijn.

Materiaal: bij de productie van deze houder heeft men gekozen om gebruik te maken van de positieve kenmerkende eigenschappen van ABS materiaal.

 

Nadelen:

Korte USB kabel: bij de aankoop wordt ook een USB kabel meegeleverd die, naar mening van één koper, toch wel wat langer had mogen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonhouder auto magneet 

 

7. Spigen Universele Magnetische Autohouder Compact

 

Ben je in het bezit van een vrij compacte smartphone, dan loont het alvast de moeite om deze bijbehorende compacte telefoonhouder even grondig onder de loep te nemen. De houder wordt jou aangeboden door Spigen en is geschikt voor elke smartphone met een minimaal schermformaat van 4 inch. Denk bijvoorbeeld maar aan de Samsung Galaxy A7 met introductiejaar 2016.

Het is een stevige en duurzame houder die vervaardigd is uit kwalitatief TPU materiaal. De zwarte kleur zorgt dan weer voor een elegante en stijlvolle uitstraling. De houder laat zich bijzonder makkelijk installeren op het dashboard alhoewel ook het ventilatierooster tot de mogelijkheden kan worden gerekend. Opladen via de telefoonhouder is helaas uitgesloten maar je kunt hem dan weer wel als staander gebruiken.

We stellen vast dat de overgrote meerderheid van de gebruikers niet alleen een positief advies geeft over de uitstekende kwaliteit maar ook de gebruiksvriendelijkheid. Slechts één koper blijkt jammer genoeg toch niet helemaal overtuigd te zijn en vindt het product vrij kwetsbaar.

 

Voordelen:

Installatie: de installatie heeft helemaal niet zoveel voeten in de aarde en gebeurt makkelijk in combinatie met het dashboard van je wagen.

Materiaal: het is een stevige telefoonhouder die voornamelijk uit duurzaam TPU materiaal is bevestigd en bijgevolg ook best wel tegen een stootje kan.

Formaat: elke smartphone waarvan de schermgrootte niet groter is dan 4 inch, is geschikt voor deze houder.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: we stellen vast dat één klant het product vrij snel stuk vindt gaan en bijgevolg als kwetsbaar beschouwt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonhouder auto dashboard

 

8. Belkin universele telefoonhouder auto bevestigen aan dashboard

 

Dit is al de tweede telefoonhouder van Belkin die in ons lijstje topproducten verschijnt. Het moet dan ook wel echt de moeite lonen om het product minstens even te bekijken. Deze unieke verstelbare telefoonhouder kun je makkelijk en snel aan de voorruit van de wagen of op het dashboard installeren. Hierbij heb je zelfs de mogelijkheid om hem verticaal of horizontaal te plaatsen.

Het betreft een universele telefoonhouder die, net zoals heel wat andere houders, uit duurzaam TPU materiaal werd vervaardigd en vervolgens in een zwart jasje werd gestoken. Voor smartphones met een breedte variërend van minimum 6 tot maximum 8,5 cm, blijkt dit alvast een topproduct te zijn. Bovendien blijkt de telefoonhouder ook nog eens 360 graden draaibaar en kantelbaar te zijn. Op die manier wordt het dus mogelijk om de kijkhoek in meer of mindere mate aan te passen.

Op het moment van aankoop zul je merken dat niet alleen de houder maar eveneens een hulpstuk voor bevestiging worden meegeleverd. Ook hier valt op dat klanten heel positief zijn over de kwaliteit van het product en het anderen ook effectief aanraden. Slechts enkele kopers vinden dat het prijskaartje best wel wat lager had mogen zijn.

 

Voordelen:

Handig in gebruik: je zult zien dat de houder niet alleen 360 graden draaibaar blijkt te zijn maar daarnaast ook nog eens kantelbaar is.

Materiaal: het is een stevige en duurzame telefoonhouder die voornamelijk uit kwalitatief en hoogwaardig TPU materiaal is gemaakt.

Formaat: de houder is geschikt voor eender welk type en merk smartphone zolang de breedte niet meer dan 8,5 cm bedraagt.

Installatie: of je de houder op het dashboard of aan de voorruit installeert, blijft vooral een persoonlijke keuze.

 

Nadelen:

Duur: een kleine minderheid van de klanten is van mening dat de prijs toch wel behoorlijk duur is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonhouder auto zuignap

 

9. R2B Telefoonhouders auto met zuignap Geschikt

 

Ben je op zoek naar een telefoonhouder zonder dat je je daarbij zorgen hoeft te maken over het type auto waarmee je rijdt? Dan blijkt dit product van R2B alvast een schot in de roos daar hij makkelijk in eender welke wagen op het dashboard of op het raam kan worden bevestigd. Doordat de houder ook nog eens 360 graden draaibaar is, is het mogelijk om zelfs de kijkhoek aan te passen.

Deze universele houder, vervaardigd uit duurzaam ABS materiaal en afgewerkt in een zwart kleurtje, is geschikt voor elk type smartphone met een schermgrootte van minimaal 3,5 tot maximaal 6,5 inch. Opladen via het apparaat mag dan wel niet mogelijk zijn, je kunt hem dan weer wel als standaard gebruiken en bovendien blijkt hij geschikt voor onderwater.

Zodra je het product aankoopt, zul je merken dat niet alleen de houder maar ook een R2B zuignaphouder wordt meegeleverd. We stellen vast dat klanten best tevreden zijn over de kwaliteit en het ontwerp van deze unieke telefoonhouder. Kortom, een echt topproduct dat vast en zeker de moeite waard is!

 

Voordelen:

Formaat: het is een vrij standaard telefoonhouder geschikt voor smartphones waarvan de schermgrootte varieert van 3,5 tot 6,5 inch.

Handig in gebruik: in tegenstelling tot heel wat andere houders, is het mogelijk om deze als standaard te gaan inzetten of ermee onder water te gaan.

Draaibaar: het grote pluspunt is dat de houder 360 graden te draaien is en het bijgevolg mogelijk maakt om de kijkhoek aan te passen.

Materiaal: in tegenstelling tot sommige andere telefoonhouders, heeft men hier voornamelijk gekozen voor ABS materiaal.

 

Nadelen:

Prijzig: het is mogelijk dat sommige klanten zich wat geremd voelen vanwege het prijskaartje, terwijl andere kopers de prijs best ok vinden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonhouder auto met oplader

 

10. Trust Mobile Yudo10 Telefoonhouder en Oplader

 

Ook Trust heeft een unieke telefoonhouder voor in je wagen op de markt gebracht. Bovendien is het mogelijk om je smartphone automatisch op te laden zodra je hem in de houder plaatst. Kortom, de moeite waard om dit multifunctionele product even grondig onder de loep te nemen.

Het betreft hier een universele telefoonhouder die vervaardigd is uit kunststof en vervolgens in een neutrale zwarte kleur werd afgewerkt. Een handige houder die je makkelijk en snel op de voorruit van je wagen kunt bevestigen en geschikt is voor eender welke smartphone met een schermgrootte van 5,5 inch. Bovendien kun je deze houder evenzeer als standaard gebruiken. Houd er wel rekening mee dat hij niet geschikt is voor onderwater gebruik.

Klanten zijn overtuigd van de aangeboden kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het product. Dit resulteert in een, unaniem beoordeeld, monsterscore van maar liefst 5 sterren. Enkel het prijskaartje zou volgens één klant dan weer een struikelblok kunnen zijn.

 

Voordelen:

Handig in gebruik: het betreft een multifunctionele telefoonhouder waarmee je je smartphone vrijwel automatisch kunt gaan opladen.

Materiaal: deze stevige houder is volledig gemaakt door gebruik te maken van kwalitatief en stevig kunststof.

Installatie: je kunt de houder zonder problemen op de voorruit van je wagen bevestigen.

 

Nadelen:

Prijzig: ook hier blijkt de, ietwat hoge, prijs voor één koper toch wel een minpuntje te zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonhouder voor de auto

 

11. Rolio Telefoonhouder Auto met Zuignap – Magneet – Premium Kwaliteit

 

We sluiten het rijtje af met de Rolio telefoonhouder die – dankzij de krachtige geïntegreerde zuignap met 3M gel – makkelijk op het dashboard of de voorruit van je wagen te installeren is. Bovendien wordt dit alles moeiteloos gecombineerd met maar liefst 4 krachtige geïntegreerde magneten die ervoor zorgen dat je mobiele telefoon – zelfs tijdens de meest hobbelige ritten – stevig in de houder blijft steken.

Na gebruik kun je de 3M gel eenvoudig van je dashboard of voorruit verwijderen waardoor deze er weer net zoals voorheen uitzien. Het gebruiksgemak van deze telefoonhouder voor de auto wordt verder aangedikt met een 180º rotatie zodoende de ideale kijkhoek te beogen, een compact en handzaam formaat, een universeel karakter en de mogelijkheid om hem als standaard te gebruiken.

Een blik op de online reviews laat meteen een mooie gemiddelde eindscore van 5 sterren zien waarbij klanten duidelijk positief reageren wat betreft de kwaliteit, het fraaie design en de degelijkheid ervan. Kortom, de moeite waard om deze houder toch maar even onder de loep te nemen indien je je telefoon ook tijdens het rijden veilig wenst te gebruiken.

 

Voordelen:

Uitvoering: de Rolio telefoonhouder werd voornamelijk uit duurzaam plastic vervaardigd en is geschikt voor eender welke smartphone waarvan het beeldscherm niet groter is dan 10 inches.

Installatie: dankzij de zuignap met 3M gel is de houder eenvoudig op het dashboard of de voorruit van je wagen te installeren. Dit wordt aangevuld met 4 krachtige ingebouwde magneten die de smartphone op zijn plaats moeten houden.

Handig in gebruik: deze unieke telefoonhouder wordt gekenmerkt door een universeel design en aangevuld met diverse extra’s zoals een 180º rotatie zodoende de perfecte kijkhoek te bekomen.

 

Nadelen:

Geen ventilatierooster: ook hier is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de set niet geschikt is om ter hoogte van het ventilatierooster te installeren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

12. Dashboard – GSM Houder – Stevige Zuignap Met Gel Van 3M – Telefoonhouders

 

In tegenstelling tot het vorige product, blijkt deze auto telefoonhouder van Wegman wel degelijk bedoeld om op het dashboard van je wagen te installeren. Zo is het product uitgerust met een bijzonder stevige zuignap inclusief 3M gel, waarmee de installatie werkelijk een fluitje van een cent wordt. Bovendien zou je hem evengoed op het raam of je bureau kunnen installeren.

Het betreft tevens een universele auto telefoonhouder die, net zoals zijn voorganger, 360º verstelbaar blijkt en kan gebruikt worden voor smartphones met een maximale schermgrootte van 6,7 à 7 inches. Zijn behuizing blijkt voornamelijk uit een combinatie van kunststof en siliconen vervaardigd waarna hij in een stoer zwart jasje werd gegoten.

Klanten reageren overwegend positief en belonen het product vanwege zijn uitstekende kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Slechts één koper lijkt het daar niet mee eens en vindt de installatie geen lachertje.

 

Voordelen:

Plaatsing: de auto telefoonhouder maakt gebruik van een bijzonder krachtige zuignap en kan daardoor makkelijk op het dashboard, de voorruit, het ventilatierooster, de bekerhouder of één of andere vlakke ondergrond worden gemonteerd.

Handig in gebruik: de telefoonhouder kan, in tegenstelling tot sommige andere producten, makkelijk als standaard worden gebruikt.

Universeel: het betreft hier eveneens een universele auto telefoonhouder die geschikt is voor eender welke smartphone met een beeldscherm van 4 tot 6,7 inches.

 

Nadelen:

Niet magnetisch: ben je op zoek naar een magnetische telefoonhouder dan ben je hier jammer genoeg aan het verkeerde adres.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

13. REVALL Magneet Telefoonhouder Auto – Universeel – Magnetisch – Sterke Lijm

 

De REVALL magnetische auto telefoonhouder valt meteen op vanwege zijn simplistische design én bijbehorende relatief goedkope prijskaartje. Hij is voorzien van een stevige plakstrip zodanig dat het mogelijk wordt om hem op het dashboard of eender welke andere vlakke ondergrond te monteren. Zoals je al kunt vermoeden, maakt hij eveneens gebruik van een stel krachtige neodymium magneten waarmee de smartphone makkelijk gemonteerd en weer verwijderd kan worden.

Het sterke en stabiele ontwerp inclusief antikras bescherming, maken deze auto telefoonhouder dan ook uitermate geschikt voor extreem lange autoritten. Verder blijkt het apparaatje 360º draaibaar wat tevens bijdraagt aan het comfort en gebruiksgemak.

Een blik op de online reviews toont aan dat heel wat klanten overtuigd zijn van zijn kunnen en hem hartelijk aanbevelen. Geschikt voor smartphones met een beeldscherm van 4 tot maximaal 6,9 inches, is dit echt een toppertje!

 

Voordelen:

Antikras: de behuizing van deze telefoonhouder is afgewerkt met een efficiënte antikras bescherming.

Draaibaar: net zoals heel wat andere auto telefoonhouders blijkt ook dit exemplaar 360º draaibaar te zijn.

Universeel: de universele houder kan worden gebruikt in combinatie met elke smartphone waarvan het beeldscherm tussen 4 en 6,9 inches groot is.

 

Nadelen:

Niet opladen: houd er rekening mee dat je met deze auto telefoonhouder, je smartphone jammer genoeg niet kunt opladen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

14. R2B Telefoonhouders auto geschikt voor ventilatierooster met 360 graden rotatie

 

We sluiten het rijte af met deze unieke auto telefoonhouder van R2B die overigens in 2 verschillende kleuren te verkrijgen is. Zijn unieke ontwerp en uitvoering lenen deze auto telefoonhouder ertoe om ter hoogte van het ventilatierooster te worden geïnstalleerd. Bovendien kan hierbij gebruik gemaakt worden van de dubbele bevestiging die instaat voor extra stevigheid.

Eenmaal de auto telefoonhouder correct werd gemonteerd, zul je beseffen dat hij tot wel 360º draaibaar is, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak. Houd er wel rekening mee dat hij niet geschikt blijkt voor installatie op ronde ventilatieroosters.

Klanten reageren overwegend positief op deze auto telefoonhouder uit duurzaam plastic. Bovendien is hij geschikt voor eender welke smartphone met een beeldscherm tot 7 inches.

 

Voordelen:

Universeel: het betreft een universele telefoonhouder die geschikt is voor eender welk type smartphone waarvan het beeldscherm niet groter is dan 7 inches.

Veiligheid: de dubbele bevestiging tijdens het installeren, draagt bij aan de stevigheid én veiligheid tijdens het rijden.

Draaibaar: net zoals de vorige exemplaren, blijkt ook deze auto telefoonhouder maar liefst 360º draaibaar.

 

Nadelen:

Geen ronde ventilatieroosters: jammer genoeg zou het niet mogelijk zijn om deze auto telefoonhouder op ronde ventilatieroosters te installeren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Auto telefoonhouders Koopgids

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke telefoonhouder om in de wagen te plaatsen dan kan het handig zijn om rekening te houden met bepaalde factoren. Denk bijvoorbeeld maar aan de bevestigingsmethode, de zichtbaarheid en het type telefoonhouder. Maar ook het prijskaartje en de extra kenmerken kunnen alvast handig zijn om tijdens het vergelijken rekening mee te houden. En als we jou een aanbeveling mogen geven, dan lijkt het ons handig om eventuele aanbiedingen niet te negeren.

Het nut van een telefoonhouder

Moet je als verkoper vaak hele dagen de baan op? Of ben je als zakenman regelmatig onderweg? Dan kan het gebruik van een degelijke telefoonhouder in de wagen vast en zeker een goede aanbeveling zijn. Op die manier kun je een telefoongesprek afronden zonder dat je daarbij je handen van het stuur moet halen. Evenals het gebruik van een GPS functie is mogelijk zonder dat je daarbij je rijgedrag moet aanpassen of in gevaar brengen.

Toch raden wij jou aan om niet meteen de eerste de beste telefoonhouder die je ziet aan te kopen. Neem de tijd om de verschillende mogelijkheden eens goed te bekijken. Ben je op zoek naar een universele houder of toch liever eentje die gelinkt wordt aan een bepaald merk? En wil je graag eentje die je op het ventilatierooster kunt installeren of liever het dashboard? Kortom er zijn wel degelijk heel wat mogelijkheden en bijgevolg ook heel wat knopen om door te hakken.

 

Zichtbaarheid en de plaatsing van de telefoonhouder

Als je besluit een telefoonhouder aan te schaffen dan is de zichtbaarheid uiteraard het eerste belangrijke punt waar je aandacht moet aan besteden. Zo is het belangrijk dat je niet alleen een goed zicht op het telefoonscherm hebt, maar tevens ook een goed zicht op de baan blijft behouden. Zo kan het bijvoorbeeld een mogelijkheid zijn om te kiezen voor een telefoonhouder die je kunt kantelen en/ of draaien.

Naast de zichtbaarheid blijkt ook de plaatsing niet geheel onbelangrijk te zijn. Met de plaatsing van de telefoonhouder hebben we het natuurlijk over de verschillende bevestigingsmethoden die mogelijk zijn. Zo heb je heel wat telefoondhouders die je op de voorruit van je wagen kunt plaatsen. In dergelijke gevallen zul je dus gebruik moeten maken van een zuignap en dat is misschien niet altijd even handig of aantrekkelijk.

Een betere optie zou dan misschien een telefoonhouder op het dashboard kunnen zijn. In de meeste gevallen zijn telefoonhouders om op het dashboard te plaatsen ook geschikt om op de voorruit van de wagen te bevestigen. De meeste eenvoudige en momenteel populairste oplossing is echter een houder die je ter hoogte van het ventilatierooster kunt bevestigen. Stabiliteit en zekerheid gegarandeerd. Daarnaast behoren ook de bekerhouder en de sigarettenaansteker tot de vele mogelijkheden.

 

Het model van de houder in verhouding tot het merk

Bij de aankoop van de telefoonhouder zul je merken dat je de mogelijkheid hebt om te kiezen voor een universele houder of eentje die gelinkt is aan een bepaald merk. In het laatste geval ben je uiteraard gebonden aan het desbetreffende merk. Indien je bijvoorbeeld een Apple iPhone XS Max telefoonhouder aankoopt, dan weet je dus dat je hem alleen maar bij dit type smartphones zult kunnen gebruiken.

Door te kiezen voor een universele houder, hoef je helemaal geen rekening te houden met het merk. Echter moet je wel rekening houden met de schermgrootte van je smartphone. Het kan daarom handig zijn om voor een universele verstelbare telefoonhouder te kiezen.


Mogelijke kenmerken en optiemogelijkheden

De aanschaf van een telefoonhouder toont aan dat bepaalde houders over net iets mogelijkheden beschikken dan andere. Sommige opties kunnen daadwerkelijk een meerwaarde vormen. Denk bijvoorbeeld maar aan een houder die je kunt verstellen naargelang de schermgrootte van de smartphone. Ook het gebruik van de houder als standaard of het draadloos opbergen kunnen als een meerwaarde worden beschouwd.

Daarnaast bestaan er ook heel wat magnetische houders evenals houders die voorzien zijn van wat opbergruimte en daarnaast zelfs waterdicht zijn. Kortom, aan jou de keuze om uit te maken wat jij zoal belangrijk vindt. Bedenk of de houder makkelijk te installeren is en nadien ook weer makkelijk te verwijderen. Niet alle houders kun je nadien makkelijk verwijderen wat soms voor problemen kan zorgen. Zorg er tenslotte ook voor dat de houder, indien mogelijk, bestand is tegen trillingen op het moment dat je wagen bijvoorbeeld over een oneffen wegdek rijdt.

 

Design en budget

De aanschaf van een degelijke telefoonhouder hoeft helemaal niet zo duur te zijn. De gemiddelde prijs wordt geschat op ongeveer 25 euro. Uiteraard zullen er houders zijn die een heel pak goedkoper zijn en andere houders waarvoor je dan weer net iets meer budget moet voorzien. De prijs kan dan ook worden beïnvloed door verschillende externe factoren zoals het merk, het design en het formaat.

Bedenk daarom waar je naar op zoek bent en of je van plan bent de houder regelmatig te gebruiken. Welk budget kun en wil je maximaal spenderen hieraan? Bij enige vorm van twijfel kunnen de online reviews vast en zeker soelaas bieden. Veel succes!

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES